Terra Animam egyesület

Verein Terra Animam

 

zur Gründung und Förderung einer Familienlandsitzsiedlung in

Nemessándorháza - Ungarn

Családi birtokokból álló település alapítása és

fejlesztése Nemessándorházán

Családi birtokok

 

Betekintés tagjaink és pártoló tagjaink családi birtokainak felépülési folyamatába

és aktuális helyzetébe

 

Sziasztok! Mi egy német-magyar család vagyunk, akik a sandorházi csaladi birtok településen leletek valódi otthonukra, a mi kis Szeretetvölgyünkben. A jurta már áll, van fény és meleg, sok-sok szeretetteljes szomszéd és barát, és csodákkal teli közös jövökepek. Honlapunkon többet is elárulunk magunkról.

Szilárd, Anne, Hannah és Emma

www.szeretetkert.wordpress.com

Szabina és Péter

Mi egy 6 fős család vagyunk Dél-Németországból, jelenleg a két ország között ingázunk. A 2014 augusztusában vásárolt lucernamezőnkkel kapcsolatban sok színes elképzelésünk van. Időközben vannak már méheink is. Ebben az évben szeretnénk az első szép kis kunyhónkat felépíteni, hogy a birtokot lépésről lépésre belakhassuk. Minden továbbit megtaláltok az alábbi honlapunkon…

Susanne, Reinhold, Roman, Thea, Marlene és Erik www.luzernenwiese.eu

2013 óta ingáztunk, 2015 márciusától végleg itt élünk Magyarországon. Jelenleg egy lakókocsi és egy építési konténer szolgál nekünk lakóhelyül. Építjük a családi birtokunkat lépésről lépésre. Ha több mindenre kíváncsiak vagytok, nézzetek szét a honalpunkon.

.

Heike és Raimund

www.terra-robinia.eu

Már 2008 óta építjük itt a Szeretet Terét, mely folyamatban kísérnek minket állataink, növényeink és a szívünkbe élő víziónk. Áll már a ház, nő a sövény, a kerten még mindig dolgozunk. Járunk az úton, és növekszünk a családi birtokunkkal együtt. Többet erről a honlapunkon olvashattok…

Yella és Christoph

www.eibenheim.eu

 

Mi 2013-ban érkeztünk ide kerékpáron és azóta élünk itt a családi birtokunkon. Alábbi honlapunkon kicsit többet is olvashattok rólunk:

Selina, Jörg és Elijah

www.ramsounds.ch

Verein Terra Animam